keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Irtiottoja

Viime viikon torstaina lapsukaiset lähtivät isälleen viikoksi ja minä päätin tehdä irtioton Ouluun! Parilla kaverilla siellä majailin ja nautin kertakaikkisen aurinkoisista kesäpäivistä!

Jo torstaina ehdittiin Nallikariin aurinkoa palvomaan ja sen jälkeen vielä shoppailemaan. Löysin aivan ihanat Espritin housut, joihin minulla ei periaatteessa olisi ollut varaa, mutta... Nytkin vielä istun ne jalassa!

Perjantai meni kaupungilla aivan ihanassa auringonpaisteessa. Teimme pitkän tähtäimen suunnitelmia, että neljän vuoden kuluttua mina muutan takaisin Ouluun ;) Olisi kyllä aika ihanaa! Illalla "eksyimme" vielä Torinrantaan Keltaisen aitan terdelle... ja sieltä vielä jopa yksille Amarilloon... vanhojen muistojen kunniaksi!

Lauantaina suuntana oli jälleen Nallikari. Tällä kertaa tuli kokeiltua jotain uutta! Nimittäin purjelautailua! Hitsit, että oli hauskaa, vaikka laji on erittäin haastava! Ja kädet olivat useamman päivän kipeenä siitä purjeen kiskomisesta. Onneksi merivesi oli uskomattoman lämmintä - sinne oli kiva laudalta molskahtaa! Voin kyllä lämpimästi suositella kaikille lajia! Ja Naltsussa Majakan tienoilla on aivan loistavat opet, vuokraavat lautoja ja kärsivällisesti neuvovat. Urheilun päätteeksi saunottiin vielä paikalle kyhätyssä telttasaunassa ja välillä käytiin meressä uimassa... I H A N A A !!! Yön tunteina löysimme itsemme jälleen Keltaisen aitan terassilta ja vielä myöhemmin Kaarlesta... Aamuaurinko ehti jo nousta, ennen kuin pää painui tyynylle.

Sunnuntai menikin sitten lepäillessä. Ei vanha tahdo jaksaa kahden päivän "teinisessioita" ;D Subilta herkkuevästä, päikkärit ja illan päälle pari matsia Bezzerwizzeriä, Lazy Sunday! Kaikkein parasta: ystävyyttä, iloa, naurua ja hömpötystä Sellainen on puuttunut mun elämästä pitkään!

Maanantaina pyörähdin "ulkomailla"... Haaparannan Ikeassa. Ei sieltä mitään järkevää mukaan tarttunut, mutta tulipahan käytyä. Taas. Illan päälle ajelinkin sitten kotiin.

Ja kuinka yllättävää; täällä odotti kylmä arki. Missä on aurinko??? Missä on lämpö??? Vettä vain tulee taivaan täydeltä, mutta onneksi muistot lämmittää. Ja enää kaksi yötä niin mun rakkaat palaa valostuttaan mun elämää. Heti perjantaina meille pukkaakin jo uutta reissua, mutta siitä myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti