torstai 17. toukokuuta 2012

Helatorstai

Tämä viikko on mennyt kuin siivillä! En voi uskoa, että huomenna alkaa taas viikonloppu. Justiinsahan me kotiuduttiin lasten kanssa Vuokatista! Ensi viikonlopuksi lapset meneekin sitten isälleen, mikäli mitään kummempia ei satu... Minulla ei ole vielä suunnitelmia, taidanpa vaan levähtää kotosalla.

Tänään on ollut hyvä päivä. Aamulla sateli vettä, mutta puoleksi päiväksi sää selkiintyi ja päästiin lasten kanssa osallistumaan paikalliseen pyöräilytapahtumaan. Vaikka vastatuuli oli melkoinen, pojat jaksoivat hienost polkea koko 25km matkan alle kahteen tuntiin. Se on saavutus, kummallakin on nimittäin ihana tavalliset vaihteettomat "mummopyörät".

Kotiin kun saavuttiin, tarkoitus oli vaan pikasiivota ja lähteä käymään kyläreissulla. Karmea kaatosade ja muutama ukkosenjyrähdys muutti kuitenkin suunnitelmat. Saatiin paikat raivattua ja lapset lähtivät vajaaksi pariksi tunniksi isälleen. Levähdinpä siinä sitten itse ja katsoin yhden rästiin jääneen Greyn Anatomian ja viimeisen Kadonneen jäljillä. Onneksi se (jälkimmäinen siis) ei ollut kovin koskettava tällä kertaa, eikä minun tarvinnut märistä silmiä päästäni!

Nyt sain jo imuroituakin ja talvivaatteet on viimein pakattu varastoon vietäviksi, en enää suostu niitä käyttämään tahi lapsille pukemaan! Aloitin kesäkauden töissäkin jo tiistaina, jättämällä sukat kaappiin ja laittamalla lyhyemmät housut jo jalkaan.

Hyvin alkanut karppi-viikko kaatui viimeistään eilen. Ja tälle päivälle on kisastudio viritettynä; sipsiä ja pähkinöitä Niiden avulla me kannustetaa SUOMI voittoon. Jos pieni Slovakia pystyi lähettämään Kanadan laulukuoroon niin kyllähän Leijonienkin pitää ryhdistäytyä ja kaataa yksi USA.


1 kommentti:

  1. Bye bye Usa, oli aivan mahtava peli, ja tunnelma hallissa aivan huikea, vaikka paikanpäällä en ollutkaan mutta ne huudot ja kannustukset kuului kyllä telkkarin välityksellä. Huikea peli!

    VastaaPoista