perjantai 18. toukokuuta 2012

Sadepäivä

Tänään on kyllä kertakaikkiaan ollut sadepäivä! Ihan lyhyitä taukoja vaan ropinassa ollut.

Päivän positiviisia ajatuksia;

1) Suomi voitti kuin voittikin eilisen matsin!!! Kyllä oli jännittävää ja välillä oli niin kamalan ihanaa katsottavaa, ettei tiennyt uskaltaako hengittääkään! Mutta niin vaan siitä selvittiin. Ja ainahan se vähän hymyilyttää kun naapurimaan sinikeltaiset Hannu Hanhet saa nokkiinsa.

Adjö Tre Kronor!!!

2) Neiti Näpsän leikkimökin elementit on nyt pihassa. Enää vaan odotellaan talkooporukkaa joka tulisi sen kasaamaan ;) Talkooporukka vaan vähän meinasi, että noinkohan kannattaisi kasata se suoraan peräkärrylle, kun voipi olla, että niiden talkoiden jälkeen mua odottaa häätö :) Otan sen riskin! Mutta päivää ei ole vielä lyöty lukkoon.

3) V I I K O N L O P P U - se herättää monenlaisia ajatuksia ja tuntemuksia. Kivaa, että minulla on vapaata, mutta jossain vaiheessa iskee varmaankin se ahdistus ja ikävä lapsia. Kivaa, että isänsä vie lapset viimein pohjoiseen pappaa tapaamaan, ikävää, että samalla käydään esittelemässä myös miniäehdokas numero 3 meidän eron jälkeen. Ehdokkaita on tämän 1,5 vuoden aikana toki ollut useampia, mutta järjestyksessään tosiaan kolmas joka viedään näytille. Mulla on ihan kohtuuhyvät muistot appiukosta.

Onkin todella ristiriitaista, että vaikka en todellakaan halua exääni takaisin, tuntuu kuitenkin pahalta ajatella, että hän olisi löytänyt elämänsä rakkauden... Kaipa se viimeistään siinä vaiheessa helpottaa kun itsekin viimein joskus jonkun löytää. Jos löytää.

Mutta, edessä on vielä pari tuntia aikaa lasten kanssa ja sitten kauppareissu... Sateinen sää, jääkiekko, yksinäisyys... kaikki ovat aivan liian hyviä (teko)syitä ostaa vähän herkkua itselle viikonlopuksi!


1 kommentti:

  1. Löytää löytää, usko vaan =)
    Elämä on niin saakelin kovaa suurimman osan ajasta, että viikonloppuisin saa nauttia, ja herkutella.

    VastaaPoista