lauantai 19. toukokuuta 2012

Niin on tämäkin yksinäinen lauantai saatu iltaan. Vieläkään ei se lottovoitto osunut omalle kohdalle, mutta ehkä jo ensi viikolla?

Aamupäivällä kävin pyöräilemässä melkein saman lenkin kuin torstaina lasten kanssa. 21km tuli matkaksi, ja aikaa meni vajaa 1h20min. Välillä oli niin kamala vastatuuli, että tuntui junnaavan vain paikallaan vaikka kuin polki. Mutta lenkki tuli tehtyä, ja kotipihalla ei enää hirveesti väsyttänytkään. Mulla ei vieläkään ollut Mp3 mukana messissä (huomiseksi se on ladattuna!), joten kaikenlaisia kummallisuuksia ehti miettimään ja haaveilemaan.



Suomen peli oli melkoinen kauhunäytelmä! Kyllä se Venäjä vaan on kova!!! Mutta ei tule olemaan pronssin nappaaminenkaan helppoa kun vastassa on Tsekit. Jännittävä pelipäivä siis tiedossa huomennakin. Harmi (?), että kaikki kisaeväät on nyt tuhottu. Ellen sitten huomenna saa itsestäni niin paljon irti, että tekisin jälleen mokkapaloja. Olisi kiva yllätys lapsillekin kun kotiutuvat, vaikka minä itse suurimman osan aina syönkin...

Vaikka nälkä ei olekaan, päätin olla "järkevä" ja syödä vähän. Tänäänhän en ole siis syönyt käytännössä mitnään, vaikka kaloreita jos laskisin, niin monen päivän kalorit kasassa taas. Eli tuli sitten mässättyä se sipsipussin loppu, karkkipussin loppu, keksipakan loppu... Eihän sitä nyt asioita voi keskeneräisiksi jättää??? Mitään kunnon ruokaa en kuitenkaan jaksanut alkaa vieläkään laittamaan, joten tällaista söin:


Kyseessä siis classic wokkivihanneksia ja koskenlaskijakermassa haudutettua pekonia. Taivaallisen hyvää! Ja vie kielen mennessään.

Nyt vähän lisää telkun töllötystä, ja toivottavasti tänään uni tulee hieman aikaisemmin.

1 kommentti:

  1. Joskus vaan ei jaksa eikä tarvi syödä järkevästi, kyllä se nyt yhden päivän kestää... Kiva että sait urheiltua. Minäkin muistin sit punnita itteni ja päivittää blogia.
    Toivottavasti uni tuli aikaisemmin.

    VastaaPoista